آتریپلکس کانیسنستاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بزغاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
آتریپلکس لنتیفرمیستاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بزغاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
آرتمیزیابررسی مقایسهایی سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
آموزشبررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
آنزیم اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
ا
ارزش-غذاییمقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 31-42]
اسب ترکمنمقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
اسبچه خزرمقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
اسب عربمقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
استان بوشهرتعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
استان تهرانبررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
استان چهارمحال و بختیاریتعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
استان کرمانبررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگیهای تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
افزایش وزن روزانهتجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبتهای کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
ال- گلوتامیناثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
انرژی ویژه شیردهیمطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
اورهتعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
ب
بازده اقتصادیبررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
بازده تولیدمثلارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
بازده خوراکاثر سن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره های نر شال [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 57-66]
باکتریهای رودهبررسی مقایسهایی سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
بتاگلوکانبررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
برهتأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
بره پرواریاثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
بره شالاثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک برههای نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
بره نر شالاثر سن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره های نر شال [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 57-66]
بره های فراهانیبررسی اثر تغذیه جایگزین شیرگوساله بر عملکرد برههای شیرخوار فراهانی [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 63-70]
برولابررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
بزبزغاله ندوشنیتاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بزغاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
بز مرغزتجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبتهای کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
پ
پاسخ ایمنیبررسی مقایسهایی سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
پاسخهای ایمنیاثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
پروتئین خاممطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
پرورشبررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگیهای تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
پروژسترونارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
پیش آغازیناثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
پشمتعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]
پیه گاویاثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
ت
تاج-خروسمقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 31-42]
ترکیبات شیمیائیتعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
ترکیب شیمیاییتعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
تغذیهاستفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوسالههای نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
تلفاتااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
تلقیح مصنوعیارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
تولیدمثلتاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
ج
جایگزین چربیبررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
جایگزین شیر گوسالهبررسی اثر تغذیه جایگزین شیرگوساله بر عملکرد برههای شیرخوار فراهانی [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 63-70]
جوجه گوشتیاثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
جوجه گوشتیااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
جوجه گوشتیاثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
جوجههای گوشتی اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
جوجههای گوشتیاثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
چ
چربی خوناثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
چربی رستورانیاثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
چندشکلیبررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 71-76]
چند شکلیبررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
چند قلوزاییبررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
ح
حذف اجباریعلل حذف در گلههای گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
حذف اختیاریعلل حذف در گلههای گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
خ
خصوصیات کیفی مو و یالمقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
خصوصیات کمی-کیفیمقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 31-42]
خوراک بلوک شدهاثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
خوراک مصرفیاثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک برههای نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
خویشاوندیافزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
روغن کلزااثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
روند ژنتیکیبرآورد مولفههای(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
ژ
ژن IGF-Iبررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 71-76]
س
ساختار هزینه-فایدهبررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
ساختمان و تاسیساتبررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
سیدرارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
سرشاخه نیشکرتعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
سیلاژتعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
سن شروع پرواراثر سن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره های نر شال [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 57-66]
سودبررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
ش
شتربررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگیهای تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
شهرک تخصصی رویتعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]
ص
صفات تولیدمثلبرآورد مولفههای(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
صفات رشدبررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 71-76]
صفات کیفی تخممرغاثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
صفات لاشه اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
صفات وزن بدنتجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبتهای کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
ض
ضایعات چمنزنی اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
ضریب تبدیل غذاییاثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
ع
علف مارااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
علل حذفعلل حذف در گلههای گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
علوفه چولاناستفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوسالههای نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
علوفه خشبیتاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بزغاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
عملکردتاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
عملکرد اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
عملکرداثرات استفاده از چربیهای اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
عملکرداثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
عملکرداثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
عملکردبررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
عملکرداثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
عملکرد پرواراثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک برههای نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
عملکرد پرواراثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
عملکرد تولیدمثلیافزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
عملکرد رشدافزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
عملکرد رشدبررسی اثر تغذیه جایگزین شیرگوساله بر عملکرد برههای شیرخوار فراهانی [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 63-70]
عملکرد رشدااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
عناصر سنگینتعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]
ف
فراسنجه های بیوشیمیاییبررسی مقایسهایی سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
فلاوومایسینبررسی مقایسهایی سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
ق
قابلیت هضمتعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
قابلیت هضمتعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
ک
کاه عدستعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
کاه کنجدتعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
کنسانتره پروتئین آب پنیربررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
گ
گاو شیریمطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
گاو شیریعلل حذف در گلههای گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
گاومیشاستفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوسالههای نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
گوسفند زلبرآورد مولفههای(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
گوسفند زندیارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
گوسفند زندیبررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
گوسفند شالافزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
ل
لیپدهای خونااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
م
ماده خشک مصرفیمطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
ماست کم چرببررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
مدیریت تغذیهمطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
مرغ تخمگذاراثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
مرغداری گوشتیبررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
مرغ گوشتیبررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
میشتاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
میشتأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
مکملهای ویتامینی و معدنیاثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
ملاستعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
موتعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]
مواد معدنیتعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
نسبت کلیبرتجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبتهای کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
نمره وضعیت بدنیتاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
نمره وضعیت بدنیتأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
و
وراثت پذیریتجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبتهای کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
وراثتپذیریبرآورد مولفههای(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
وزن تولدتأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
وزن زندهاثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک برههای نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
وزن شیرگیریتأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
وزن شروع پرواراثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک برههای نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
ویژگیهای تولیدیبررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگیهای تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
ویژگیهای تولیدمثلیبررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگیهای تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
وضعیت ایمنیاثرات سطوح مختلف مکملهای معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
ه
هزینه-فایدهاثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
همبستگیبرآورد مولفههای(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد