نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آتریپلکس کانیسنس تاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بز‌غاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
  • آتریپلکس لنتی‌فرمیس تاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بز‌غاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
  • آرتمیزیا بررسی مقایسه‌ایی سطوح مختلف عصاره آبی ‌الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
  • آموزش بررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
  • آنزیم ‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]

ا

  • ارزش-غذایی مقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 31-42]
  • اسب ترکمن مقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
  • اسبچه خزر مقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
  • اسب عرب مقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
  • استان بوشهر تعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به‏ منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
  • استان تهران بررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
  • استان چهارمحال و بختیاری تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
  • استان کرمان بررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگی‌های تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
  • افزایش وزن روزانه تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبت‌های کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
  • ال- گلوتامین اثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
  • ایلئوم تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، باکتری‌های روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 77-86]
  • انرژی ویژه شیردهی مطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
  • اوره تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]

ب

  • بازده اقتصادی بررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
  • بازده تولید‌مثل ارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
  • بازده خوراک اثر سن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره های نر شال [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 57-66]
  • باکتریهای روده بررسی مقایسه‌ایی سطوح مختلف عصاره آبی ‌الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
  • بتاگلوکان بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
  • بره تأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
  • بره پرواری اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
  • بره شال اثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره‌های نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
  • بره نر شال اثر سن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره های نر شال [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 57-66]
  • بره های فراهانی بررسی اثر تغذیه جایگزین شیرگوساله بر عملکرد بره‌های شیرخوار فراهانی [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 63-70]
  • برولا بررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
  • بزبزغاله ندوشنی تاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بز‌غاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
  • بز مرغز تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبت‌های کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]

پ

  • پاسخ ایمنی بررسی مقایسه‌ایی سطوح مختلف عصاره آبی ‌الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
  • پاسخ‌های ایمنی اثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
  • پروتئین خام مطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
  • پرورش بررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگی‌های تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
  • پروژسترون ارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
  • پیش آغازین اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
  • پشم تعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]
  • پیه گاوی اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]

ت

  • تاج-خروس مقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 31-42]
  • ترکیبات شیمیائی تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به‏ منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
  • تغذیه استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوساله‌های‌ نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
  • تلفات ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
  • تلقیح مصنوعی ارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
  • تولیدمثل تاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفت‌گیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]

ج

  • جایگزین چربی بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
  • جایگزین شیر گوساله بررسی اثر تغذیه جایگزین شیرگوساله بر عملکرد بره‌های شیرخوار فراهانی [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 63-70]
  • جوجه گوشتی اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
  • جوجه گوشتی ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
  • جوجه‌ گوشتی اثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
  • جوجه های گوشتی تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، باکتری‌های روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 77-86]
  • جوجه‌های گوشتی ‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]

چ

  • چربی خون اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
  • چربی رستورانی اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
  • چندشکلی بررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 71-76]
  • چند شکلی بررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
  • چند قلوزایی بررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]

ح

  • حذف اجباری علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
  • حذف اختیاری علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]

خ

  • خصوصیات کیفی مو و یال مقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 55-62]
  • خصوصیات کمی-کیفی مقایسه خصوصیات کمی و ارزش غذایی علوفه سه رقم تاج خروس در مزارع استان البرز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 31-42]
  • خوراک بلوک شده اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
  • خوراک مصرفی اثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره‌های نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
  • خویشاوندی افزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
  • خون تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، باکتری‌های روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 77-86]

ر

  • روغن کلزا اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
  • روند ژنتیکی برآورد مولفه‌های(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]

ژ

  • ژن‌ IGF-I بررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 71-76]

س

  • ساختار هزینه-فایده بررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
  • ساختمان و تاسیسات بررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
  • سیدر ارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
  • سرشاخه نیشکر تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
  • سیلاژ تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
  • سن شروع پروار اثر سن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره های نر شال [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 57-66]
  • سود بررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]

ش

  • شتر بررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگی‌های تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
  • شهرک تخصصی روی تعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]

ص

  • صفات تولیدمثل برآورد مولفه‌های(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
  • صفات رشد بررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 71-76]
  • صفات کیفی تخم‌‌مرغ اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
  • صفات لاشه ‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
  • صفات وزن بدن تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبت‌های کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]

ض

  • ضایعات چمن‌‌زنی ‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
  • ضریب تبدیل غذایی اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]

ع

  • علف مار ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
  • علل حذف علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
  • علوفه چولان استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوساله‌های‌ نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
  • علوفه خشبی تاثیر تغذیه آزاد از دو گونه آتریپلکس( A. lentiformisو A. canescens) بر عملکرد بز‌غاله های نر ندوشنی، بعنوان بخشی از علوفه خشبی جیره [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 51-56]
  • عملکرد تاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفت‌گیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
  • عملکرد ‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 69-80]
  • عملکرد اثرات استفاده از چربی‌های اشباع و غیراشباع و مدت نگهداری جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی در هوای گرم [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 9-20]
  • عملکرد اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
  • عملکرد اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
  • عملکرد بررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
  • عملکرد تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، باکتری‌های روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 77-86]
  • عملکرد اثرات مکمل ال- گلوتامین بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 67-80]
  • عملکرد پروار اثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره‌های نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
  • عملکرد پروار اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
  • عملکرد تولیدمثلی افزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
  • عملکرد رشد افزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]
  • عملکرد رشد بررسی اثر تغذیه جایگزین شیرگوساله بر عملکرد بره‌های شیرخوار فراهانی [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 63-70]
  • عملکرد رشد ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]
  • عناصر سنگین تعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]

ف

  • فراسنجه های بیوشیمیایی بررسی مقایسه‌ایی سطوح مختلف عصاره آبی ‌الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]
  • فلاوومایسین بررسی مقایسه‌ایی سطوح مختلف عصاره آبی ‌الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 3-16]

ق

  • قابلیت هضم تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
  • قابلیت هضم تعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به‏ منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]

ک

  • کاه عدس تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
  • کاه کنجد تعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به‏ منظور استفاده در تغذیه بز [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 63-70]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]

گ

  • گاو شیری مطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
  • گاو شیری علل حذف در گله‌های گاو شیری کشت و صنعت و دامپروی مغان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 41-50]
  • گاومیش استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوساله‌های‌ نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
  • گوساله نر پرواری استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوساله‌های‌ نر پرواری گاومیش [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 39-46]
  • گوسفند زل برآورد مولفه‌های(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
  • گوسفند زندی ارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 3-12]
  • گوسفند زندی بررسی چند شکلی ژن چند قلو زایی (Fec B) در گوسفند زندی با استفاده از تکنیک RFLP-PCR [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 3-8]
  • گوسفند شال افزایش بازده اقتصادی گوسفند شال با کنترل خویشاوندی در گله های کوچک [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 33-42]

ل

  • لیپدهای خون ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 29-40]

م

  • ماده خشک مصرفی مطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
  • ماست کم چرب بررسی اثر جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین ؛ بتا گلوکان جو وکنسانتره پروتئین آب پنیر(WPC)، بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 43-52]
  • مدیریت تغذیه مطالعه توازن مواد مغذی در جیره گاوهای شیری صنعتی استان مرکزی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 13-24]
  • مرغ تخم‌‌گذار اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 71-80]
  • مرغداری گوشتی بررسی وضعیت ساختمانها و تأسیسات در پرورش جوجه های گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 17-28]
  • مرغ گوشتی بررسی ساختار هزینه و فایده ناشی از مقیاس عملکردی در مزارع پرورش مرغ گوشتی استان تهران [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 43-54]
  • میش تاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفت‌گیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
  • میش تأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
  • مکمل‌های ویتامینی و معدنی اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]
  • ملاس تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 47-54]
  • مو تعیین وضعیت عناصر سنگین موجود در پشم گوسفندی و موی گاوی اطراف شهرک تخصصی روی در استان زنجان [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 53-62]
  • مواد معدنی تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 55-62]
  • مورت تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، باکتری‌های روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 77-86]

ن

  • نسبت کلیبر تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبت‌های کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
  • نمره وضعیت بدنی تاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفت‌گیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 63-68]
  • نمره وضعیت بدنی تأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]

و

  • وراثت پذیری تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات وزن، رشد و نسبت‌های کلیبر در بز نژاد مرغز [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 21-30]
  • وراثت‌پذیری برآورد مولفه‌های(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]
  • وزن تولد تأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
  • وزن زنده اثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره‌های نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
  • وزن شیرگیری تأثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدی میش لری بختیاری [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 25-30]
  • وزن شروع پروار اثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک بره‌های نر شال [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 31-38]
  • ویژگی‌های تولیدی بررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگی‌های تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
  • ویژگی‌های تولیدمثلی بررسی وضعیت پرورش شتر و ویژگی‌های تولیدی و تولیدمثلی آن در استان کرمان [دوره 5، شماره 21، 1395، صفحه 81-88]
  • وضعیت ایمنی اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجه‌های گوشتی [دوره 5، شماره 20، 1395، صفحه 3-12]

ه

  • هزینه-فایده اثر جیره کامل بلوک شده بر عملکرد پروار بره های نر لری بختیاری [دوره 5، شماره 19، 1395، صفحه 21-32]
  • همبستگی برآورد مولفه‌های(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل [دوره 5، شماره 18، 1395، صفحه 13-20]